15 spil som Skyrim, du skal spille

15 spil som Skyrim, du skal spille

Hvis du var lige så involveret i at spille Skyrim som jeg, følte du sandsynligvis, at det er verdens ende, da du gennemførte den sidste historiedrevne søgen. Skyrim er et massivt open-world action rollespil-videospil udviklet af Bethesda Game Studios. Spillet er den femte rate i De ældste ruller serie, en franchise, der holdt mig travlt så længe jeg kan huske.
Sådan afinstalleres Microsoft Teams fuldstændigt på Windows 10?

Sådan afinstalleres Microsoft Teams fuldstændigt på Windows 10?

Microsoft Teams er en proprietær forretningskommunikationsplatform udviklet af Microsoft som en del af Microsoft 365-familien af ​​produkter. MS Teams tilbyder primært opbevaring af arbejdsområdechat og videokonferencer og integration af applikationer. MS Teams erstatter andre Microsoft-opererede forretningsmeddelelses- og samarbejdsplatforme, herunder Skype for Business og Microsoft Classroom.Nogl
Sådan løses 'sort skærm og manglende respons' på MacBook Pro?

Sådan løses 'sort skærm og manglende respons' på MacBook Pro?

MacBook Pro er en serie bærbare computere, der er udviklet og distribueret af Apple. De blev først introduceret tilbage i 2006 og blev øjeblikkeligt populære på grund af deres slanke design og bærbarhed. For nylig blev de nyeste modeller lanceret i midten af ​​2019. Nogle mennesker har dog stødt på problemer, hvor skærmen bliver sort, og der ikke er noget svar på at trykke på nogen taster.Da s
Sådan slipper du for annoncevalg

Sådan slipper du for annoncevalg

Adware er blandt de mest beskattende og uophørlige udenlandske angribere, der findes i computeren. Annoncer betragtes bredt som de mest påtrængende elementer på World Wide Web, og det er grunden til, at annonceblokkere har steget listen over mest anvendte tilføjelser og udvidelser til internetbrowsere.
Kan du bruge en SSD som et sekundært drev?

Kan du bruge en SSD som et sekundært drev?

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Kan du bruge en SSD som et sekundært drev? Kan du bruge en SSD som et sekundært drev? Af Bill Wilson 10. september 2019 4 minutter læst SSD'er bliver langsomt men sikkert standarden til opbevaring på mange pc'er. Det er ikke så svært at forstå, hvorfor det er.
Fix: NMI-hardwarefejl BSOD

Fix: NMI-hardwarefejl BSOD

Nogle brugere rapporterer, at deres pc'er regelmæssigt går ned med en BSOD (Blue Screen of Death) med følgende fejlkode: NMI hardwarefejl (eller NMI_hardware_fejl). Den tilsvarende fejlkodeværdi for denne fejl er0x00000080.Som fejlkoden antyder, returneres denne særlige fejl typisk, når en hardwarefejl forårsager nedbruddet.
Sådan bruges md5sum i et Windows Command Prompt-miljø

Sådan bruges md5sum i et Windows Command Prompt-miljø

Beskedfordøjelsesteknologi giver dig mulighed for at sikre dig, at filer, du downloader, er korrekte indtil den sidste bit. Datakorruption, transmissionsfejl, browserproblemer og malwareinfektioner kan ændre filer. 128-bit MD5-algoritmen beregner et hash-nummer baseret på den nøjagtige indstilling af bits i en fil.
Sådan rodfæster du OnePlus 7 og 7 Pro

Sådan rodfæster du OnePlus 7 og 7 Pro

OnePlus 7 Pro er en meget rodvenlig telefon, da OnePlus aktivt tilskynder rod- og modding-samfundet. Denne vejledning skal således være ret enkel at følge. Vær opmærksom på, at vi låser op for din bootloader, som foretager en fabriksindstilling på din enhed. Sørg for at sikkerhedskopiere alle vigtige data, inden du fortsætter.
Fix: Element ikke fundet fejl på Windows 10

Fix: Element ikke fundet fejl på Windows 10

Nogle brugere har rapporteret Explorer.exe-element ikke fundet fejl ved forsøg på at åbne Microsoft Edge eller Microsoft Store apps. Dette problem opstår normalt, når brugeren opgraderer fra en ældre Windows-version til Windows 10.Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, er det lykkedes os at identificere et par potentielle rettelser, der har gjort det muligt for brugere i en lignende situation at løse problemet.
FIX: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)

FIX: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)

En blå skærm af død med fejlkoden SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b) er resultatet af en undtagelse, der skete, når en rutine, der går fra en ikke-privilegeret kode til en privilegeret, udfører. Det er kendt, at denne fejl er knyttet til overdreven brug af den sidepulje.Denne BSOD-fejl kan være forårsaget af en række ting, men de mest almindeligt forekommende er dårlig RAM, forkert opsat RAM, en dårlig GPU, problemer med antivirusprogrammet eller visse kombinationer af RAM og CPU'er.
Sådan repareres FaceTime, der ikke fungerer, på din iDevice

Sådan repareres FaceTime, der ikke fungerer, på din iDevice

FaceTime er uden tvivl en af ​​de mest anvendte videoopkaldsplatforme i verden. Denne en-til-en Apples software til videokommunikation giver dig mulighed for at foretage videoopkald med enhver anden FaceTime-bruger via en internetforbindelse. Det meste af tiden er FaceTime relativt enkel at bruge, og det virker bare. Nog
Fix: Destiny Error Code Baboon

Fix: Destiny Error Code Baboon

Destiny er et online multiplayer-spil, der oprindeligt blev udgivet i 2014 på flere platforme som Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og Xbox One. Spillet drejer sig om spillerens rolle som værge for at beskytte verdens sidste by. Da dette er et nyt spil, er der flere fejlmeddelelser forbundet med gameplayet.
Sådan vendes Tether Android uden rod

Sådan vendes Tether Android uden rod

Android-operativsystemet har fantastiske muligheder, en af ​​dem er evnen til at binde din telefons internetforbindelse til andre telefoner eller endda pc'er via Bluetooth, WiFi eller USB. Normalt binder folk deres telefons internet for at forbinde andre enheder til Mobile Hotspot, hvilket virker ret nemt med de indbyggede indstillinger i Android OS. Til
Sådan flashes BIOS på en AMD GPU: En omfattende guide

Sådan flashes BIOS på en AMD GPU: En omfattende guide

Grafikkort i moderne spil-pc'er er næsten eneansvarlige for grafisk gengivelse i 3D-applikationer. De fleste af disse applikationer kræver således en GPU, der er i stand til at gengive de krævede aktiver med rimelig effektivitet. Moderne 3D-applikationer som spil er blevet mere og mere krævende i de senere år, så grafikkortene er også blevet hurtigere for at kunne håndtere disse arbejdsbelastninger.
Hvad farven på cirklen på en vild Pokémon betyder

Hvad farven på cirklen på en vild Pokémon betyder

Pokémon GO, både i sin helhed og i de mange forskellige mekanik, den indeholder, er meget mere indviklet, end den gennemsnitlige Pokémon-træner indser. Pokémon GO har mange forskellige funktioner og elementer, der er designet til at hjælpe Pokémon-undervisere i deres rejser - fra alle de forbrugsvarer, der er tilgængelige i Butik til de krympende cirkler, der vises på vilde Pokémon, mens du er i færd med at fange dem.
Fix: Fjernelse af geofences efter anmodnings-id mislykkedes

Fix: Fjernelse af geofences efter anmodnings-id mislykkedes

Der er intet mere irriterende end at få den samme fejlmeddelelse igen og igen uden midlerne til at få den til at forsvinde. Selvom Android er blevet meget mere stabil, end det var for mange år siden, nægter nogle fejl simpelthen at gå væk.Dette er tilfældet med “geofence 1000-fejl“. Hvi
Fix: Firestick Remote fungerer ikke

Fix: Firestick Remote fungerer ikke

Amazon Fire Stick er en enhed lavet til tv'ets HDMI-port med størrelsen på et flashdrev. Fire Stick tillader ethvert tv at streame andet indhold via Wi-Fi. Indholdet kan være fra Netflix, YouTube, Hulu, Pandora, HBO GO og en hvilken som helst af de apps, der er tilgængelige på Firestick.
Sådan rettes fejl 0x801941F7 på Windows Live Mail

Sådan rettes fejl 0x801941F7 på Windows Live Mail

Det 0x801941f7 fejl betyder det Windows Live Mail 2012 opretter ikke forbindelse til Outlook.com. Dette skyldes, at Microsoft Outlook siden juni 2016 begyndte at bruge en ny infrastruktur, som Windows Live Mail ikke fungerer med. På grund af det faktum, at den nye infrastruktur giver bedre ydeevne såvel som sikkerhed, er der ingen løsning tilgængelig til dette nummer, og du bliver nødt til at finde en anden måde at bruge din e-mail på.
Sådan fjernes en fil i Linux

Sådan fjernes en fil i Linux

Når du arbejder med Linux, FreeBSD eller andre Unix-implementeringer, ser du ofte filer, der ender på .tar og måske endda har andre udvidelser efter det. Selv nogle erfarne brugere kender ikke den enkle måde at udtrække disse fra en kommandolinje. Nogle brugere, der er vant til at arbejde rent fra en kommandolinje, ved muligvis ikke, at de også kan udtrække dem grafisk i de fleste desktop-miljøer.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found